Известие

Collapse
No announcement yet.

Новата Alfa Romeo Giulia - продължение

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
    за багажници говорим! Аз преди време така със страшен кеф исках да покарам едно кръгче с кабрио и седнах в един кросфайър..... и очите ми бях баш на линията на горната греда на джама. КУР! нема за мене кабрио...
    Няма да,и за мен няма...............кат сме расли,сега ще ядем ябълки.
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• https://en.wikipedia.org/wiki/Alfa_Romeo_Giulia_(952)
      Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Брей, а дано има дизел с 340 к.с.
        Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

• А бе за тоя 3 литров ВМ мотор не се говори с добро.
          В момента най-големите му потребители са оттатък океана и при тях масово се разпада още преди да стигне 100к.
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• За какво ти е 3 литров дизел като има 2 литров бензин който ускорява до 100 кмч за 5.5 секунди ...?
            Двулитровия бензин сигурно ще гори средно около 6 до 6.5 литра ...Освен това има максимална скорост от 250 км/ч ...

Има и 3 литров бензин който консумира 8.5 литра бензин на сто и ускорява до 100 за 3.8 секунди...

И аз в момента съм с дизел, но като гледам тези бенз двигатели сериозно се замислям за бензинова алфа от новите когато мога да си я позволя.

И да мога ще изчакам малко де.Да видя какви ще са отзивите за новите им двигатели, останалата част ясно че ще е хубава.

Пък и може да "пуснат" алфета другата година, тоест по-големия "кораб" ...а аз си обичкам комфорта ...

Comment

• Хмм от 210 коня директно на 340 .. доста голяма разлика .. про дизела .. трябвало е да има нещо по средата.
              Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
              Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
                Двулитровия бензин сигурно ще гори средно около 6 до 6.5 литра ...Освен това има максимална скорост от 250 км/ч ...

Има и 3 литров бензин който консумира 8.5 литра бензин на сто и ускорява до 100 за 3.8 секунди...
                Никакъв шанс да даде такъв разход. И коя е тая магическа трилитрова бензинка под 10?
                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Шанс има, но трябва първо да четеш преди да пишеш.

С "паркиране" на 3 от шесте бутала и старт стоп система може и по-малък разход да дава.Зависи от тежестта на крака.

Отделно този автомобил 3 -литровия едва ли ще го купуват, за да го използват да ходят до Кауфланд да си купят салам, краставици и зеле...
                  Автомобилът е спортен, не е за предимно градско шофиране.

Стига сте писали глупости и сте хейтили, нямате ли друга работа?!

Comment

• Има съвсем други причини да се избере 340 к.с. дизел пред 2.9 бензина - това ще е моторът, който след 510 к.с. ще върви най-прилично и ще притежава доста нм, а автомобилът ще е с цена доста под тази на QV, никой не говори за разход на гориво.
                    Между другото джули 1.4 170 кс на мен си ми гореше между 10 и 12 градско, като не я жалих, незнам по-голям мотор с по-тежко купе, макар и по-нов как ще гори по-малко.
                    Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

• Official: Alfa Romeo’s Bombastic Relaunch Has Been Delayed Until 2020
                      Alfa Romeo 166 3.0 V6
                      Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Това си се очакваше .. въпреки, че всички се надявахме ..
                        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                        Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• "Проточва" се във времето само "пълната линия" от модели на алфа ромео. Джулията ще се предлага от февруари, но не с всички двигатели.Предполагам, че до края на годината ще има Джулия с всички обявени двигатели.

Аз единствено се съмнявам за 3.0 литра дизела дали ще е "на линия".За другите нямам съмнения, че ще са "на производствената линия" до края на 2016 година.

Това е единственото издание с тази новина и то, с нейно "собствено" тълкуване ...

Нито има дата на тази новина нито нищо.

Освен това си личи, че този текст е копиран от другаде, но не посочено от къде, нито източника.Такива "новини" имаше през ноември 2015 година ...

Comment

• И на мен ми е подозрителна, затова реших да я споделя, белким някой знае нещо повече...
                            Пък с цялата си наглост са написали, че е "official"...
                            Alfa Romeo 166 3.0 V6
                            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Това ако е истина направо да свиват чадърите и да продават марката...

Comment

• Поредната безумно тъпа маркетингова стратегия!
                                Тия талянци що не вземат някой немец да им направи маркетинга. Затриват хубавите автомобили.....
                                Mercedes S320 W220
                                Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 mJTD 16v 140cv+++

Comment

Working...
                                X