If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
за багажници говорим! Аз преди време така със страшен кеф исках да покарам едно кръгче с кабрио и седнах в един кросфайър..... и очите ми бях баш на линията на горната греда на джама. КУР! нема за мене кабрио...
Няма да,и за мен няма...............кат сме расли,сега ще ядем ябълки.
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
А бе за тоя 3 литров ВМ мотор не се говори с добро.
В момента най-големите му потребители са оттатък океана и при тях масово се разпада още преди да стигне 100к.
За какво ти е 3 литров дизел като има 2 литров бензин който ускорява до 100 кмч за 5.5 секунди ...?
Двулитровия бензин сигурно ще гори средно около 6 до 6.5 литра ...Освен това има максимална скорост от 250 км/ч ...
Има и 3 литров бензин който консумира 8.5 литра бензин на сто и ускорява до 100 за 3.8 секунди...
И аз в момента съм с дизел, но като гледам тези бенз двигатели сериозно се замислям за бензинова алфа от новите когато мога да си я позволя.
И да мога ще изчакам малко де.Да видя какви ще са отзивите за новите им двигатели, останалата част ясно че ще е хубава.
Пък и може да "пуснат" алфета другата година, тоест по-големия "кораб" ...а аз си обичкам комфорта ...
Шанс има, но трябва първо да четеш преди да пишеш.
С "паркиране" на 3 от шесте бутала и старт стоп система може и по-малък разход да дава.Зависи от тежестта на крака.
Отделно този автомобил 3 -литровия едва ли ще го купуват, за да го използват да ходят до Кауфланд да си купят салам, краставици и зеле...
Автомобилът е спортен, не е за предимно градско шофиране.
Стига сте писали глупости и сте хейтили, нямате ли друга работа?!
Има съвсем други причини да се избере 340 к.с. дизел пред 2.9 бензина - това ще е моторът, който след 510 к.с. ще върви най-прилично и ще притежава доста нм, а автомобилът ще е с цена доста под тази на QV, никой не говори за разход на гориво.
Между другото джули 1.4 170 кс на мен си ми гореше между 10 и 12 градско, като не я жалих, незнам по-голям мотор с по-тежко купе, макар и по-нов как ще гори по-малко.
"Проточва" се във времето само "пълната линия" от модели на алфа ромео. Джулията ще се предлага от февруари, но не с всички двигатели.Предполагам, че до края на годината ще има Джулия с всички обявени двигатели.
Аз единствено се съмнявам за 3.0 литра дизела дали ще е "на линия".За другите нямам съмнения, че ще са "на производствената линия" до края на 2016 година.
Това е единственото издание с тази новина и то, с нейно "собствено" тълкуване ...
Нито има дата на тази новина нито нищо.
Освен това си личи, че този текст е копиран от другаде, но не посочено от къде, нито източника.Такива "новини" имаше през ноември 2015 година ...
Comment